Cum ajuta un software cafenea la imbunatatirea afacerii
Companiile sunt orientate catre succes, iar cafenelele nu sunt excluse din aceasta categorie, specialistii propunand achizitionarea si punerea in functiune a unui software cafenea pentru o mai buna gestionare a comenzilor si nu numai. Un astfel de soft ofera posibilitatea chelnerilor de a servi rapid si cu acuratete clientii, dar si de a lua comenzi pe tableta sau pe smartphone, de a le trimite la bucatarie pe ecran sau pe tichete.
Softul de la CasedeMarcat.eu permite crearea unei atmosfere unice si totul cu ajutorul unui program care se ocupa de managementul comenzilor, al inventarului, al angajatilor, cu analiza vizuala a vanzarilor, programul de loialitate al clientilor si multe altele.
Avantajele unui program de software cafenea
Avantajele implementarii unui soft restaurant sau cafenea sunt multiple si fac referire la primirea si gestionarea cu usurinta a comenzilor prin tichete deschise de catre baristas, atribuirea tichetelor meselor in cafenea cu un singur click, precum si gestionarea tichetelor deschise prin divizarea, imbinarea si mutarea elementelor intre tichete. Totodata, este posibila atribuirea tichetelor diferitilor angajati si organizarea vanzarilor in functie de nevoi.
Asadar, un software pentru cafenele permite personalizarea meniului, aducerea elementelor populare pe ecran, organizarea de articole si categorii pe pagini separate precum cafea, fructe, prajituri, adaugarea de topping-uri sau elemente speciale cu un singur click si crearea optiunilor necesare de luat masa sau de consumat cafeaua precum “aici”, “la pachet”, “livrare”, iar lista poate continua.
Soft restaurant | software cafenea | CasedeMarcat.eu
In plus, un astfel de soft permite aplicarea de reduceri si de taxe si realizarea de notite pentru diferite articole sau comenzi. Clientii au control complet asupra comenzilor prin afisarea digigata a intregului proces de vanzare, iar recompensarea clientior cu puncte bonus folosind programul de loialitate reprezinta un plus pentru fidelizarea acestora.
Mai mult decat atat, chelnerii isi pot aminti preferintele personale ale clientilor, facand notite in sistem si pot construi un angajament personal cu acestia, transformandu-i in vizitatori constanti ai cafenelei. Fara doar si poate, un astfel de soft ajuta la gestionarea activitatii angajatilor, in primul rand, managerii avand posibilitatea de a urmari performanta fiecarui angajat si de a lua decizii de afaceri in cunostinta de cauza.
Nu in ultimul rand, comenzile sunt trimise rapid la bucatarie sau la cei care prepara cafeaua, iar fiecare element, cantitate si mici modificari solicitate de clienti apar pe ecran sau imprimate.